Online kurs i Mindfulness

 In Mindfulness

Det första steget i mindfulness är att vara här och nu…

…det sista steget i mindfulness är att vara här och nu.

Vårt nya onlineprogram öppnar portarna den 24 april!

Nu är det fritt fram att träna ditt medvetande och expandera ytterligare!
Onlinekursen ligger på plattformen Zparkl – en internationell satsning skapad för att samla världens bästa onlineprogram inom hälsa och personlig utveckling.
Vi är glada för att få vara med!

För att fira detta får du 20% rabatt på kursen! Obs – rabatten gäller endast till och med nästa vecka.
Köp kursen via den här länken: www.zparkl.com
Ange den här koden: 9tjhqwqeSrtmBekZKfp7 när du ska betala så dras rabatten av direkt.

Sedan länge har människan vetat och nu bekräftar forskningen hur effektivt mindfulness är för din hälsa och ditt välbefinnande. Vi vet nu att vi kan träna och förändra våra hjärnor att fungera mer integrerat och balanserat.  Du kan öka ditt medvetande och påverka att du tex kan få bättre minne, blir mer empatisk, ta bättre beslut, stressa mindre – och så många fler möjligheter till förändring fysiskt, emotionellt och kognitivt.
Frågan är: hur kan du på ett enkelt sätt få in mindfulness i din vardag ? Hur kan du komma igång och integrera mindfulness i ditt liv?

För dig som är nyfiken på Mindfulness och det ett enkelt och smidigt sätt att ta del av hela vårt 8-veckorsprogram direkt i din dator eller telefon så att du kan göra det från ditt hem eller var du än befinner dig, när du så önskar!
För dig som gått grundkurs eller instruktörsutbildning förut är online-kursen ett tillfälle att bli påmind och få stöd i fördjupningen av mindfulness på hemmaplan!

Om du vill veta mer om hur du kan delta ta en titt på www.zparkl.com – kanske ett första steg på din nya resa.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment