Referenser

Deltagare från kurser/workshops

Lyhörd och väldigt inspirerande.
// Rita, Stockholm

Hon har en mognad och närvaro som är stark.
// Helena, Stockholm

Mjuk, tydlig och Mindful.
// Anna, Sunne

Inspirerande, kärleksfull, inkännande, stabil och demonstrerar hela tiden hur man som kursledare kan leda och hantera olika situationer baserat på Mindfulness. Jag har uppskattat din värme och humor som funnits med och bidragit till att jag alltid känt mig välkommen och avslappnad.
// Margareta, Stockholm

Lekfull tillåtande, kärleksfull, busig, varm, avväpnande, sensuell, trygg, kunnig, en vän.
//Sarah, Lysvik

Lugn, seriös, tålamod, accepterande och varm skapande trygghet
// Maria, Stockholm

Rosario är underbar. Otroligt lyhörd och inkännande samtidigt som hon har en auktoritet som skapar trygghet och en fantastisk röst.
Jag är så tacksam för att jag gett mig själv den här gåvan!
// Carina, Södertälje

Inspirerande, närvarande, hållande, kärleksfull, integrerade kunskaper, humor.
// Karin, Vaxholm

Intonad, tydlig enkel och jag upplever att Rosario ” walk the talk”.
// Ullrika, Solna

Lugn, ärlig, kunnig. Jag gör gärna utbildningar och kurser med Rosario igen.
// Karina, Stockholm

Mycket integrerad. Behaglig ledare med mod dessutom.
// Gunhild, Stockholm

Fantastisk! Känner mig väldigt nöjd och omhändertagen. Det har varit en otroligt tillåtande atmosfär, hög nivå både intellektuellt och känslomässigt.
// Angela, Stockholm

Närvarande, inspirerande och sann.
// Rebecka, Stockholm

Pedagogisk och lyhörd för gruppens behov. Kunnig på teori och full av erfarenhet.
// Peter, Stockholm

 

RÖSTER från tidigare Mindfulness&Yoga retreats på Salthamn:

Annelie Hellström Har haft gåvan att tillbringa fyra dygn på Salthamn. Jacqueline Raymond har här skapat en plats fylld av så mycket kärlek och liv. Med finess, hög kvalitet på allt. Möbler, mat, odlingar ja allt. Ska du ha kurs, retreat eller vill gå en spännande kurs, kan jag verkligen rekommendera detta ställe. En önskan jag haft dessa dagar. Jag vill inte bli mätt  ❤️❤️❤️

Anja Sönnerstedt-Arvidsson:Hemma igen efter en oförglömlig retreatweekend på Gotland och Salthamn, MediYoga och Mindfulness, stort tack till dig älskade Jacqueline Raymond ❤️ Maten har varit förnämlig och spännande, vacker och magiskt god! Jag känner mig nyttig och inspirerad! 😊☀️🙌🏼 Jag har fått förmånen och lyckan att få umgås med nya fantastiska kvinnor! kloka, vänliga, kärleksfulla som har delat med sig av sina liv, erfarenheter och innersta tankar 😊🙏🏼 Tack alla finaste Ni!!
Charlotte Hult: Hemkommen efter magiska dagar på Mindfulness och yoga retreat i fantastiska Salthamn. Tacksam över nya insikter genom reflektioner i möten med starka kvinnor. Kraftfullt att tillsammans vaska fram guldkornen.. Inga konstigheter. Bara kärlek ❤️ Tack underbara Rosario Rojas för ditt magiska sinne och förmåga att förenkla för att lättare förstå. Tack fina Alexandra Ek för din värme och närande MediYoga. Tack Jacqueline Raymond för att du öppnar upp ditt fantastiska hem och inspirerar med din passion för mat. Sagolikt! Tack🙏💖

 

Linnea Deb:  Dags att åka hem till vardagen igen.
Nedan följer en….ja, nästan en dagbok lik den vi fört på Mindfullness retreatet på Salthamn och jag väljer att vara väldigt öppen så jag själv måste vara i nuet just nu men också därför att denna status kommer att finnas kvar som en påminnelse: Tack Jacqueline Raymond och alla som var med för en otrolig resa! Har så mycket nya tankar och nya insikter. Ny inspiration att börja ett nytt kapitel i mitt liv. Tillsammans har vi öppnat oss, delat med oss och fått lära oss av varandra. Vi har gråtit, skrattat, varit barn och framför allt varit öppna för nya resor i varje ögonblick tillsammans. Aldrig har det varit så jobbigt att vara tyst men samtidigt så lärorikt. Tänk vad man kan lära sig av varandra med tystnad! Jag har lärt mig att förstå att jag behöver ensamhet och tystnad. Framför allt just det.
Mediyoga- wow!                     Mindfullness- wow!
Min resa har bara börjat och jag ska krama om den steg för steg. Ta den i min takt och inte låta mig påverkas av något.
Maten…….älskar vegetariskt, ekologist…..mat som växer i våra trädgårdar utan att vi kanske ens vet att de går att äta, att de är SÅ nyttiga och SÅ goda! Tack för allas berättelser, upplevelser, visdomsord, tips & råd men framför allt kärlek och acceptans. ❤️
Hem kommer en lite helare men mest av allt mycket mer livstörstande och nyfiken Linnea Deb.

Energi! Kunskap! Personligt ledarskap som känns trovärdigt och sant.
 //Lotta, Stockholm

Individuella sessioner

Rosario skapar med sin Närvaro, generositet och värme en trygg stämning så att man som klient känner sig omhändertagen på bästa sätt. Hon har en stark intuitiv förmåga både när det gäller kroppen och energierna runt omkring som gör henne till en mycket kompetent terapeut.Bars behandlingen var helt ny för mig när jag provade den hos Rosario. Blev smått chockad över hur tydligt jag kände att något positivt och skönt hände både i huvudet och kroppen. Har även fått bevis i livet för att förändringar har skett. Jag kan varmt rekommendera Rosario om du vill ha en positiv förändring.
// Tommy 40 år, Stockholm

Jag bokade in mig på en kroppsbehandling utan att egentligen veta vad det innebar eller vad jag kunde förvänta mig. Det visade sig bli ett mycket starkt möte…När Rosario börjar ”sin tysta behandling” kunde jag känna känna hur mina energier/vibrationer i kroppen började påverkas – speciellt runt huvudet. Och sedan, helt utan förvarning, var det som om mitt inre rum plötsligt expanderade och att min själ fyllde upp hela min kropp. Bildligt kan kan jag bara likna det vid en tom ballong som fylldes upp till fullo. Det var en känsla av att komma hem och landa i kroppen och bli fullkomligt närvarande, på ett sätt jag aldrig upplevt tidigare. En fantastisk känsla!
// Tanja 44 år, Sörmland

Sessionerna med dig är så trygga, även om jag inte vet vad som sker, för mycket händer. Jag känner mig trygg med dina händer, din visdom och dina kloka ord. Efteråt upplever jag mig själv som så mycket lättare och jag har även fått tanka massor kärlek och omtanke.
// Shanya, Stockholm

Tänk att jag äntligen släppt krav, dolda avtal och förbindelser till mina medmänniskor. Nu lever jag i större frihet och ärlighet till mig själv och världen. Min mage är i balans, jag tar dagen som den kommer och jag förmår lyssna till min kropp. Tack Rosario för att du hjälpt mig på vägen till att bli en helare människa och tack för den kärlek du delar med dig av!
// Stefan 34 år, Mariefred

Jag kan varmt rekommendera Rosario Rojas! I mötet med denna kvinna upplevde jag att hon på ett magiskt sätt både såg och förstod vad jag behövde både före och under behandlingen. Att bli mött med en sådan värme, stark närvaro och genuint intresse för mig som människa öppnade mig så att jag kunde ta emot behandlingen med hela mig! Det är skönt att kunna bli så trygg med en terapeut redan vid första besöket.

Genom att kontinuerligt utöva utvidgandet åt alla håll – som Rosario lärde mig, så har jag landat i Moder Jord och vuxit i min inre trygghet och stabilitet.
Jag har börjat uträtta saker och inser hur mycket lättare allt går nu när jag jordar mig flera gånger om dagen!

Jag upplever en härlig känsla av att allt är möjligt för mig att göra, när jag är ordentligt förankrad i mig själv!
Självklart uppstår det lite nedförsbackar men jag integrerar det snabbt.

Mitt hjärta sväller över av tacksamhet, för jag inser hur mycket behandlingen har gjort för mig!
Tack, tack, tack!!!
//Stariel, Göteborg