stock-photo-31709608-sunset

 

Mindfulness och Yoga retreat.

Långt bort från stadens höga puls erbjuds du en lugn, stilla och naturskön miljö med fri utsikt över havet och du får möjlighet till djup vila och att hitta hem till dig själv. Vi på Salthamn erbjuder en Mindfulnessretreat på en alldeles unik plats där du får boosta din kropp och själ.

Retreaten passar utmärkt för dig som… 

 

  •   känner att du behöver stanna upp och återuppta kontakten med dig själv
  •  behöver lite egen tid att utforska mer av dig själv och finna mer livsglädje
  •  befinner dig i en förändring och vill få klarhet om ditt nästa  steg
  •  vill komma i kontakt med dina drömmar och din kreativitet och omsätta det i praktiken.

 

Välkommen hem till dig själv 

Retreaten är ett kärleksfullt möte med det viktigaste i ditt liv- dig själv. Precis som ett frö börjar växa av näringsrikmiljö och av ljus, växer du och utvecklas i en trygg och hälsosam miljö tillsammans med andra. I ett sammanhang med näring för både kropp och själ får alla sinnen sin del av skönhet och välbehag.

Salthamns Mindfulnessretreat ger dig tillfälle till djup återhämtning för att hämta ny kraft och inspiration. Du får möjlighet att stanna upp i vardagen, vila, reflektera och få en klarare bild av vad som är viktigt i ditt liv. Att vara i Mindfulness innebär också att vara i ”Heartfulness”, att vara i ditt hjärta, det vill säga att kunna visa omsorg och öppenhet gentemot sig själv och andra och att få tillgång till hela visheten från ditt inre.

Läs mera

RÖSTER från tidigare Mindfulness&Yoga retreats på Salthamn:

Annelie Hellström Har haft gåvan att tillbringa fyra dygn på Salthamn. Jacqueline Raymond har här skapat en plats fylld av så mycket kärlek och liv. Med finess, hög kvalitet på allt. Möbler, mat, odlingar ja allt. Ska du ha kurs, retreat eller vill gå en spännande kurs, kan jag verkligen rekommendera detta ställe. En önskan jag haft dessa dagar. Jag vill inte bli mätt  ❤️❤️❤️

Anja Sönnerstedt-Arvidsson:Hemma igen efter en oförglömlig retreatweekend på Gotland och Salthamn, MediYoga och Mindfulness, stort tack till dig älskade Jacqueline Raymond ❤️ Maten har varit förnämlig och spännande, vacker och magiskt god! Jag känner mig nyttig och inspirerad! 😊☀️🙌🏼 Jag har fått förmånen och lyckan att få umgås med nya fantastiska kvinnor! kloka, vänliga, kärleksfulla som har delat med sig av sina liv, erfarenheter och innersta tankar 😊🙏🏼 Tack alla finaste Ni!!
Charlotte Hult: Hemkommen efter magiska dagar på Mindfulness och yoga retreat i fantastiska Salthamn. Tacksam över nya insikter genom reflektioner i möten med starka kvinnor. Kraftfullt att tillsammans vaska fram guldkornen.. Inga konstigheter. Bara kärlek ❤️ Tack underbara Rosario Rojas för ditt magiska sinne och förmåga att förenkla för att lättare förstå. Tack fina Alexandra Ek för din värme och närande MediYoga. Tack Jacqueline Raymond för att du öppnar upp ditt fantastiska hem och inspirerar med din passion för mat. Sagolikt! Tack🙏💖

Linnea Deb:  Dags att åka hem till vardagen igen.
Nedan följer en….ja, nästan en dagbok lik den vi fört på Mindfullness retreatet på Salthamn och jag väljer att vara väldigt öppen så jag själv måste vara i nuet just nu men också därför att denna status kommer att finnas kvar som en påminnelse: Tack Jacqueline Raymond och alla som var med för en otrolig resa! Har så mycket nya tankar och nya insikter. Ny inspiration att börja ett nytt kapitel i mitt liv. Tillsammans har vi öppnat oss, delat med oss och fått lära oss av varandra. Vi har gråtit, skrattat, varit barn och framför allt varit öppna för nya resor i varje ögonblick tillsammans. Aldrig har det varit så jobbigt att vara tyst men samtidigt så lärorikt. Tänk vad man kan lära sig av varandra med tystnad! Jag har lärt mig att förstå att jag behöver ensamhet och tystnad. Framför allt just det.
Mediyoga- wow!                     Mindfullness- wow!
Min resa har bara börjat och jag ska krama om den steg för steg. Ta den i min takt och inte låta mig påverkas av något. Maten…….älskar vegetariskt, ekologist…..mat som växer i våra trädgårdar utan att vi kanske ens vet att de går att äta, att de är SÅ nyttiga och SÅ goda! Tack för allas berättelser, upplevelser, visdomsord, tips & råd men framför allt kärlek och acceptans. ❤️
Hem kommer en lite helare men mest av allt mycket mer livstörstande och nyfiken Linnea Deb.

 

Related Projects