Det första steget i mindfulness är att vara här och nu…
…det sista steget i mindfulness är att vara här och nu.
Vårt nya onlineprogram öppnar portarna om 7 dagar! Då kan du vara med på en resa i din personliga utveckling och ta del av alla fördelar med att utöva mindfulness. För dig som gått grundkurs eller instruktörsutbildning förut är online-kursen ett tillfälle att bli påmind och få stöd i fördjupningen av mindfulness på hemmaplan! Du vet, varje ny meditation fördjupar ju upplevelsen av dig själv. Om du vill veta mer om hur du kan delta, kolla in vår sida www.joinmindfulness.com
Sedan länge har människan vetat och nu bekräftar forskningen hur effektivt mindfulness är för din hälsa och ditt välbefinnande. Det är till och med så att själva hjärnan påverkas och förändras. Du kan öka ditt medvetande och påverka att du tex kan få bättre minne, blir mer empatisk, ta bättre beslut, stressa mindre – och så många fler möjligheter till förändring fysiskt, emotionellt och kognitivt. Frågan är: hur kan du på ett enkelt sätt få in mindfulness i din vardag ? Hur kan du komma igång och integrera mindfulness i ditt liv?

Om du också är intresserad av ökad medvetenhet, så har vi en glad nyhet till dig. Vi har nämligen gjort det möjligt för dig att göra hela vårt 8-veckorsprogram direkt i din dator eller telefon så att du kan göra det från ditt hem eller var du än befinner dig, när du så önskar!
Ta en titt på www.joinmindfulness.com – ditt första steg på din nya resa.